Om oss

HVEM ER VI?


Vi er en forhandler som har et brennende ønske om å gi deg som kunde et produkt av god kvalitet

til en lavest mulig pris. Hos oss finner du produkter som er nøye utvalgt, til svært konkurransedyktige priser (sammenlikn oss gjerne med seriøse aktører).


Vi jobber kontinuerlig med å skaffe nye og spennende produkter. Alle varer vi selger, kontrolleres før de sendes ut. Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale!


Se bildene under, dette er det nye produktsegmentet vi nå jobber med, vårt eget merk produsert ut fra våre spesifikasjoner. Alt av anleggsutstyret er CE godkjent og har samsvarserklæring. Vi vil tilby deg anleggsutstyr til en svært god pris. Utsyret vil bli lagt ut i nettbutikken vår etterhvert med pris og spesifikasjoner. Dersom du har utstyr du trenger før den tid, ta kontakt med oss så kan vi komme med et godt tilbud på det meste av gravemaskintilbehør innen de fleste maskinstørrelser.


Med vennlig hilsen daglig leder Karl Axel Moen
Adresse:

Karl Axel Moen

Temseveien 20

4885 GRIMSTAD

 

Telefonnummer: 0047 92811447

 

E-post: post@gravitasjon.no

 

Org.nr.: 912377628

Kontaktinformasjon

Temseveien 20, 4885 GRIMSTAD

0047 92811447

Betalingsløsninger:

 

I nettbutikk: Visa, mastercard, forhåndsbetaling mm.

Ved lager: Kortleser, vipps 

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Takk for at du besøker Gravitasjon.no! Denne "cookibanneren" her er her for å kunne hjelpe oss å tilpasse siden vår best for alle kunder. Godta for å hjelpe oss med dette. Ha en strålende dag videre!

Godta